+389 71 658 300

КОМПЛЕТЕН КУРС ЗА РЕГРУТИРАЊЕ ВОЗАЧИ
НА АМЕРИКАНСКИОТ ПАЗАР

ЗОШТО ОВОЈ КУРС ?

ШТО ЌЕ НАУЧИТЕ ?

ОСНОВИ НА ТРАНСПОРТНАТА ИНДУСТРИЈА

ОСНОВИ НА
РЕГРУТИНГ

НАПРЕДНО НИВО НА РЕГРУТИНГ

Наоѓање на возачи со FB и IG реклами

ПОПУСТОТ ВАЖИ ДО
31 Мај 2023

Дена
Часови
Минути
Секунди

Изберете пакет

Дали сакате да ги обучите вашите регрутери или да ги доведете на едно следното ниво? Изберете пакет кој највеќе ви одговара.

Поединец

999
799
 • Попустот важи само при плаќање СО КАРТИЧКА
 • Пристап за 1 корисник
 • 1 сертификат за успешно завршен курс
 • Канал за поддршка

Бизнис

1999
1699
 • Попустот важи само при плаќање СО КАРТИЧКА

 • Пристап за 3 корисници
 • 3 сертификати за успешно завршен курс
 • Канал за поддршка

Премиум

4999
2999
 • Попустот важи само при плаќање СО КАРТИЧКА

 • Пристап за 10 корисници
 • 10 сертификати за успешно завршен курс
 • Премиум канал за поддршка

ВОВЕДЕН ДЕЛ СО АВТОРОТ НА КУРСОТ

Овој напреден курс е алатка за луѓе што сакаат да станат регрутери и тие што веќе работат во американската транспортна индустрија. Ве учи на комуникација со возачи и компании како и менаџирање на целокупниот регрутинг процес. Ќе ве научи како да ги подобрите своите опранизациски и преговарачки вештини. Пред се дава детални информации за транспортната индустрија во Америка и начин како да дојдете до голема заработка преку оваа вештина.

Play Video

ДОБИВАТЕ ПОДДРШКА ОД АВТОРОТ

Авторот на курсот е тука за да ви помогне за сите прашања и нејаснотии кои ги имате поврзани со овој курс. Можете да го поставите вашето прашање на мејл адресата што е оставена за контакт, а авторот ќе ви одговори во најбрз временски рок.

Што ќе Научите?

ОСНОВИ

Основите на транспортната индустрија во Америка – од А до Ш

позадинска проверка

Како да извадите, прочитате и разберете MVR, PSP и Криминално Досие

Тестови за алкохол и дрога

Како да закажувате Тестови за Алкохол и Дрога и како да ги прочитате резултатите

од кратка апликација до вработување

Како успешно да комуницирате со возачите и да претворите една кратка апликација во вработување

алатки и трикови за успешно регрутирање

Најактуелни трикови за регрутирање на денешниот пазар

менаџирање на целокупниот процес

Се што е поврзано со регрутирање и вработување на возачи

CRM

Како да креирате лесен и ефикасен CRM за менаџирање на работата

pdf документ

Речник на непознати зборови

1320 + ЗАДОВОЛНИ УЧЕНИЦИ

Zeeshan U.

Helpful career services, Positive environment, Good career preparation.

Dariya K.

It was great! Everything is done online which is very helpful so I was able to do it from my home or work. There was a lot of support as well as resources.

Praveen N.

Outstanding training. Highly recommend! You can complete this at your own pace in blocks of one week at a time. Very easy to track your progress. Excellent content.

Marija C.

This course took me longer than I wanted because of my work but I'm proud to say I learned a lot about on-boarding and interviewing drivers. Thank you very much!!!

Lina M.

Great information on driver sourcing and building your driver pipeline. I found this to be most impactful when recruiting drivers in the US.

Greta L.

I am grateful to you for the amazing learning material that you put together. It was a great and smooth experience. Highly recommend this course to all recruiting professionals.

Naya A.

A lot of really great information that can be used practically in the work place. I would recommend this course to both people that are new to this field of recruiting, and those that want a refresher.

Tamaz B.

Great course to learn the theoretical background of driver recruitment through practical applications. I highly recommend this course. Thank you for the immense support provided throughout the course.

Keisha S.

I Wish I Found This Program much sooner. I Work From Home And Have More Time With My Family. This Program Gave Me The Confidence I Needed.

ПИШЕТЕ НИ МЕЈЛ

Scroll to Top

Само во Среда