Со MyRecruitingMastery.com може да работите како регрутер на возачи на камиони во САД од удобноста на вашиот дом!

Размислете –  Плата од 1.000 до 5.000 долари + месечно  работејќи од удобноста на вашиот дом.

Norway Timelapse
PlayPlay
Shadow

РЕГРУТИРАЊЕ НА
ВОЗАЧИ

Највозбудливиот, компретен курс за Регрутирање на возачи на камиони во САД

Но, како?

Едноставно, користејќи Фејсбук и Инстаграм за да им помогнете на американските транспортни компании да вработат
доволно возачи на камиони и да добивате плата од секоја компанија, секој месец како хонорарец.
(Ве учиме на ова – и вие го решавате најголемиот проблем во транспортната индустрија и добивате плата за тоа)

Како функционира

Секој месец, 20.000 компании во транспорниот сектор во САД згаснуваат. Тоа се случи минатиот месец и месецот пред тоа. И тоа ќе се случи и следниот месец. А главниот проблем зошто компаниите прекинуваат со работа е недостатокот на квалификувани возачи на камиони, бидејќи поголемите компании го добиваат најголемиот дел од талентите.

Проблемот во транспортната индустрија

И ако вие можете да ја спасите компанијата од одење во банкрот, дали мислите дека сопственикот ќе биде среќен?
Дали мислите дека ќе сака да ви плати за да ве задржи? Во овој бизнис курс ве учиме конкретно како да најдете неограничен број на возачи на камиони.

Вие го решавате најголемиот проблем

Вие им обезбедувате неограничен број на возачи на камиони.
Потоа, компаниите се заинтересирани за задржување на соработка со вас, месец по месец колку што е можно подолго, затоа што и помагате на компанијата да просперира, да нарачува нови камиони и да расте.

Работете хонорарно или вработете се на пола/цело работно време.

Зошто кариера како регрутер на возачи во САД?

И нашите најдобри студенти работат со повеќе од 10 компании истовременоЗаработувајќи многу пари.
Па, работење хонорарно е посебна прилика, затоа што можете да работите со повеќе компании истовремено, без да го трошите вашето скапоцено време.

Слободни сте да работите од било кадеСамо пуштате реклами на Facebook и на Instagram. Вие само ја објавувате нивната понуда за работа и го вклучувате системот што го учите кај нас и им новите десетици, дури и  стотици квалификувани возачи. Секој ден, се додека не кажат дека сите камиони им се полни. Секако, истовремено, ќе научите како да им го подобрите Instagram профилот, како да им го подобрите Facebook профилот, како да го подобрите нивното онлајн присуство со минимален труд.

Но, тоа значи многу за нив. Ќе ја направи нивната компанија да изгледа како да вреди $100M. Тоа е бонусот којшто им го нудите. А ако им е потребна веб-страница,  подоцна, тогаш секако, можете да не исконтактирате нас. Можеме да направиме партнерски договор. Нашиот дизајнер ќе ја направи веб-страницата и ќе го поделиме парите.

Како звучи тоа? Можностите се бескрајни. Всушност, ние имаме работено со над 200 компании во изминатите неколку години, и затоа го добивме овој специјален договор со Министерството за транспорт на САД.

Ни беше доделена листа со 1.3 милиони компании од транспортниот сектор во САД!
Подредени по број на камиони, број на возачи, e-mail адреси на сопствениците, телефонски броеви, адреси и многу повеќе.
За да можете, се разбира, да дознаете што повеќе за компанијата пред да ја контактирате.

Можете дури и да се поврзете со некои од компаниите кои пренесуваат VIP личности. You’ll be qualified to find bus drivers, motorcoach drivers and of course, truck drivers for any need, for any line, any area for any company. So, other thing is, in a couple of weeks of education, you will be ready to help any company.

Ќе можете да препознавате и наоѓате квалитетни возачи да и придружат на било која компанија.

Ако имаш компанија и ти помагаат да заработиш повеќе, јас ти го решавам најголемиот проблем. Дали би биле подготвени да ми платите 5% од тој зголемен приход?

Да секако. И ќе бидеш. Дефинитивно ќе сакате да ме држите во бизнис со вас и дефинитивно.

Значи, тоа е она што го правиме овде. Им помагаме на компаниите да растат и да ги решат нивните најголеми проблеми. Добивање возачи на камиони. Секогаш кога некој возач на камион заминува, сопствениците на компаниите не се под стрес; тие не се потат преку ноќ.

Тие не се под стрес. Тие всушност знаат дека можат да сметаат на нас. Ни се јавуваат. Само го зголемуваме буџетот и толку. Всушност, ќе можете да го направите токму тоа и, се разбира, ќе наплаќате малку повеќе ако ви се јават среде ноќ наутро. И всушност, како да добијам плата? Плаќате на вашата банкарска сметка.

Така, им нудите две недели БЕСПЛАТНО ПРОБНО, потполно бесплатно за нив, а потоа им покажувате дека можете да претерувате за да ги направите супер среќни, без да се грижите повеќе за возачите. Им покажавте дека можете да испорачате драјвери со притискање на копче, па секогаш кога им треба повеќе, можете да испорачате.

Можете да го зголемите темпото на кампањата на Facebook и тие добиваат се повеќе и повеќе совршени кандидати за работата и тие всушност можат да ги заменат оние возачи со ниски перформанси, знаете, и најдоброто нешто е, вие ја правите оваа инвестиција, ја враќате оваа инвестиција со првата клиент, а потоа работите со нив месец за месец, добивајќи плата секој месец.

Работите од хотел, работите од дома или можеби од плажа, каде и да е вашата омилена локација. Само ги вклучувате рекламите, наоѓате друга група на возачи CDL (камиони) и ги доставувате тие возачи до транспортните компании и добивате плаќање за тоа.

Ја наплаќате секоја компанија – од 500 до 5.000 долари по КОМПАНИЈА!

Тие драјвери ги доставувате на Фејсбук страницата на компанијата. Понекогаш, компанијата сака да добива телефонски повици или да добие нови потенцијални возачи да пополнат формулар. Тоа е тоа. Тоа е твоја работа. Така, овие компании ви плаќаат паушална стапка за прикажување реклами за добивање квалификувани потенцијални клиенти.

Знаеш што сакаат возачите? Сакаат да бидат ценети. Сакате да бидете во слично семејно друштво.

Изберете пакет

Дали сакате да ги обучите вашите регрутери или да ги доведете на едно следното ниво? Изберете пакет кој највеќе ви одговара.

Поединец

999
799
 • Попустот важи само при плаќање СО КАРТИЧКА
 • Пристап за 1 корисник
 • 1 сертификат за успешно завршен курс
 • Канал за поддршка

Бизнис

1999
1699
 • Попустот важи само при плаќање СО КАРТИЧКА

 • Пристап за 3 корисници
 • 3 сертификати за успешно завршен курс
 • Канал за поддршка

Премиум

4999
2999
 • Попустот важи само при плаќање СО КАРТИЧКА

 • Пристап за 10 корисници
 • 10 сертификати за успешно завршен курс
 • Премиум канал за поддршка
0 +
Satisfied Students

Review Text

Testimonial #1 Designation

Review Text

Testimonial #2 Designation

Review Text

Testimonial #3 Designation

ПОПУСТОТ ВА7И ДО
31 октомври 2023

Дена
Часови
Минути
Секунди

Пишете ни

ПОПУСТОТ ВА7И ДО
31 октомври 2023

Дена
Часови
Минути
Секунди
Scroll to Top